ATV Mag

ATV-Mag ATV-Mag este membru al AgroNet Group, iar activitatea de baza pana in prezent consta in distributia autorizata de ATV, Sky-jet, SXS, Snowmobile, Autovehicule, Motociclete , accesorii si piese pentru o gama larga de aplicatii in domeniul sportului extrem.

Experienta acumulata ne permite sa venim in intampinarea cerintelor tuturor clientilor, oferind un stoc permanent si variat de produse. Reusim sa ne mentinem la inaltimea asteptarilor partenerilor si clientilor, oferind cel mai bun serviciu de acest gen din Romania, aspect reflectat prin preturile competitive pe care le compania le practica, precum si datorita faptului ca orice produs prezent in magazinul online se afla in stoc in acel moment si poate fi livrat cu promptitudine clientului interesat, acesta putand opta pentru varianta preferata de preluare a produsului sau produselor comandate.

Va puteti baza cu incredere pe eficienta si calitatea produselor – ATV, Sky-jet, SXS, Snowmobile, Autovehicule, Motociclete, intrucat acestea provin numai de la producatori de renume, din Romania sau din strainatate.

Totodata, echipa noastra ofera consultanta specializata.